دانلود رایگان مقالات ISI با ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات انگلیسی ISI برای رشته های مدیریت، حسابداری، کامپیوتر، مهندسی برق، اقتصاد، کشاورزی، پزشکی، عمران، معماری و سایر رشته ها از نشریات معتبر همچون الزویر، امرالد، اسپرینگر، IEEE به همراه ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات ISI با ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات انگلیسی ISI برای رشته های مدیریت، حسابداری، کامپیوتر، مهندسی برق، اقتصاد، کشاورزی، پزشکی، عمران، معماری و سایر رشته ها از نشریات معتبر همچون الزویر، امرالد، اسپرینگر، IEEE به همراه ترجمه فارسی

اثر ذخیره سازی عصاره مغز هسته انبه - مقاله ترجمه شده

عنوان فارسی مقاله:

تاثیر ذخیره سازی و پلی ساکارید ها در طی عمل آوری در خواص عصاره مغز هسته انبه (ریز کپسولی کردن)

عنوان انگلیسی مقاله:

Influence of polysaccharides and storage during processing on the properties of mango seed kernel extract (microencapsulation)


برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی تاثیر ذخیره سازی و پلی ساکارید ها در طی عمل آوری در خواص عصاره مغز هسته انبه (ریز کپسولی کردن) و خرید ترجمه فارسی آن با فرمت ورد اینجا کلیک نمایید

 







   

   

  

  • فهرست مطالب:



چکیده
1- مقدمه
2- مواد و روشها
1-2 مواد
2-2 عصاره گیری آنتی اکسیدان از مغز دانه انبه
3-2 تهیه امولسیون های آب / روغن / آب W/A/W
4-2 تهیه پودرهای کپسوله شده با روش خشک شده ذره ای (بارانی)
5-2 تعیین توزیع اندازه ریز قطره
6-2 تعیین راندمان
7-2 اندازه گیری پایداری
8-2 تعیین ویسکوزیته ظاهری
9-2 فتومیکرو گراف های امولسیون
10-2 تعیین طیف فرابنفش
11-2 تعیین فعالیت آب
12-2 میکروسکوپ الکترونی پویشی SEM مواد کپسوله شده
13-2 طرح آزمایش و تجزیه آماری
3.بحث و نتایج
1-3 نقش ترکیب مواد روکشی در خاصیبت امولسیون W1/o/W2
2.3 . بهینه سازی با استفاده از آنالیزهای واکنش سطحی
3.3 . تولید میکروکپسول به واسطه اسپری های خشک کننده
4.نتایج

 



کلمات کلیدی :


[PDF]Influence of polysaccharides and storage during processing on the ... iranarze.ir/wp-content/uploads/2017/05/6735-English-IranArze.pdf Influence of polysaccharides and storage during processing on the properties of mango seed kernel extract (microencapsulation). Pitchaon Maisuthisakul a,*. Photostability of Mango Seed Kernel Extract and Its ... - ThaiScience www.thaiscience.info/journals/Article/TJAS/10899257.pdf by P Maisuthisakul - ‎Related articles Maximum UV absorptive at 276 nm of mango seed extract highly increased during light exposure more than the ... of mango seed kernel extract and its encapsulation. Keywords: ..... showed different UV spectral characteristics. It has been also ... Physical, Chemical and Functional Properties of Nigerian Mango ... onlinelibrary.wiley.com/.../(SICI)1097-0010(199703)73:3%3C321::AID-JSFA722%3... by SS Arogba - ‎1997 - ‎Cited by 75 - ‎Related articles The dimensions and kernel pH of several Nigerian mangoes were measured and correlated. ... some functional properties of the processed kernel flour were also discussed. ... of an unshelled seed was higher (+0·95) than that of the fresh kernel (+0·65). ... The level of tannin (45 g kg-1) was high and 48% was extracted by a ... Influence of Polyglycerol Polyricinoleate and Biopolymers on Physical ... www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/01932691.2014.956116 by B Tepsongkroh - ‎2015 - ‎Cited by 3 - ‎Related articles ... Polyricinoleate and Biopolymers on Physical Properties and Encapsulation Efficiency of Water-in-Oil-in-Water Emulsions Containing Mango Seed Kernel ... [PDF]Thermal Stability of Phenolic Extract and Encapsulation from Mango ... www.crdc.kmutt.ac.th/data/397-400.pdf by L Changchub - ‎Cited by 5 - ‎Related articles encapsulation and encapsulation of mango seed kernel (MSK) phenolics. ... These results suggested that heating process affected properties of MSK extract. Effect of oil, surfactant and phenolic extract from mango seed kernel ... https://www.researchgate.net/.../228836972_Effect_of_oil_surfactant_and_phenolic_ext... ... mango seed kernel on the physicochemical properties of water–oil–water (W/O/W) ... centrifugation stability, apparent viscosity and encapsulation efficiency.