دانلود رایگان مقالات ISI با ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات انگلیسی ISI برای رشته های مدیریت، حسابداری، کامپیوتر، مهندسی برق، اقتصاد، کشاورزی، پزشکی، عمران، معماری و سایر رشته ها از نشریات معتبر همچون الزویر، امرالد، اسپرینگر، IEEE به همراه ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات ISI با ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات انگلیسی ISI برای رشته های مدیریت، حسابداری، کامپیوتر، مهندسی برق، اقتصاد، کشاورزی، پزشکی، عمران، معماری و سایر رشته ها از نشریات معتبر همچون الزویر، امرالد، اسپرینگر، IEEE به همراه ترجمه فارسی

ارزیابی ایمنی غذا - مقاله ترجمه شده


عنوان فارسی مقاله: ارزیابی دانش پایه در زمینه ایمنی غذا و شیوه های نگهداری غذا در بین متصدیان غذای مهاجر در شبه جزیره مالزی


عنوان انگلیسی مقاله:

Evaluation of basic knowledge on food safety and food handling practices amongst migrant food handlers in Peninsular Malaysia

برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی ارزیابی دانش پایه در زمینه ایمنی غذا و شیوه های نگهداری غذا در بین متصدیان غذای مهاجر در شبه جزیره مالزی و خرید ترجمه فارسی آن با فرمت ورد اینجا کلیک نمایید

 







 

 

   

   
  • فهرست مطالب:


چکیده
1.مقدمه
2.منابع و روشها
2.1 طراحی مطالعه
2.2 ابزار مطالعاتی
2.3 بررسی اخلاقی
2.4 آنالیز داده
3.نتایج
3.1 خصوصیات دموگرافیکی
3.2 عادات سبک زندگی و کاری
3.3 دانش در زمینه تمیزی و بهداشت غذا
3.4 دانش در زمینه علائم بیماری ناشی از غذا
3.5 دانش در زمینه پاتوژنهای ناشی از غذا
3.6 شیوه های نگهداری غذا
3.7 امتیاز متوسط برای دانش ایمنی غذایی و شیوه های آن
3.9 وابستگی متغیرهای دموگرافی در زمینه شیوه های نگهداری غذا
3.10 اثر متغیرهای دموگرافی و میزان دانش ایمنی غذایی بر شیوه های نگهداری غذا
4. بحث
5. نتیجه گیری و پیشنهادات

 



کلمات کلیدی :


Food Process Design and Evaluation - Page 173 - Google Books Resulthttps://books.google.com/books?isbn=1566762308Rakesh K. Singh - 1995 - ‎Technology & EngineeringOUTLOOK Basic knowledge on the effects of UHP is still lacking. ... palatability, and nutrient composition of pressure-treated foods or food components. Also ...Evaluation of the food safety training for food handlers in restaurant ...https://www.ncbi.nlm.nih.gov › NCBI › Literature › PubMed Central (PMC)by SH Park - ‎2010 - ‎Cited by 67 - ‎Related articlesFeb 24, 2010 - The training program and questionnaires for evaluating employee knowledge and practices concerning food safety, and a checklist for ...[PDF]Evaluation of some hotel kitchen staff on their knowledge on food ...www.ifrj.upm.edu.my/22%20(06)%202015/(56).pdfby S Darko - ‎2015 - ‎Cited by 2 - ‎Related articlesEvaluation of some hotel kitchen staff on their knowledge on food safety and kitchen hygiene in the ... questionnaire on demographics, knowledge and practices on food safety/hygiene as well as kitchen .... some basic education. This could be ...Emerging Technologies for Food Quality and Food Safety Evaluationhttps://books.google.com/books?isbn=1439815259Yong-Jin Cho, ‎Sukwon Kang - 2011 - ‎Technology & EngineeringANN is also included, and the basic principles of ANN and its applications to ... knowledge on how to apply it to practical sensory evaluation are discussed.Searches related to Evaluation of basic knowledge on foodsports nutrition knowledge questionnairenutrition knowledge and attitudes of college athletesnutrition questionnaire for athletessport nutrition questionnairefood safety questionnaire samplequestionnaire about food safety and sanitationliterature review on food safety and hygienescholar